Archer

DJ set

 16 iunie | Scena Tiab | 12.00 – 13.30

Archer este hibridul creat de Liviu Runcan din 2009, cu backgroundul de tobar și dorința de a experimenta în muzica eletronică, trecînd peste granițele clasice impuse de stiluri și idei preconcepute. Produce muzică la 140 și 170/175 bpm, neglijînd granițele stilurilor, producțiile proprii fiid difuzate de dj versați la toate radiourile cu blazon din domeniu: Rinse Fm, Bassdrive, Sub FM, Jungle Train, Ministry of Sound Radio, cât și la emisiuni specializate pe Radio Guerrilla și Leith FM.
La începutul anului 2011 intră in familie Dubkraft Records și Fals Flag Operation, figurînd chiar pe primul release al acesteia din urmă, cu melodia “Sunrise”- primind dj support din partea lui ASC, unul din initiatorii curentului minimalist în drum&bass. Apariția sub egida Dubkraft Records a avut loc cu ocazia compilației “Adult Bass Music vol. 2 - midtempo edition” cu piesa “Night Train”,aceasta putînd fi auzită pe frecvențele celebrului Rinse FM.

2012 - soundul s-a dezvoltat firesc atât ca producții cât și ca dj seturi eclectice, pendulând între influențe dub, tribal și industrial la 170 bpm.
Pentru ce urmează, Archer pregatește material pentru noi release-uri, un guestmix pentru Jungle Train și apariții în peisajul urban

SOUNDCLOUD: http://soundcloud.com/_archer_