Flou Rege

Live

14 iunie | Scena Live | 19.15 – 20.00
Flou Rege s-a născut în 1987 în Zărnești, Brașov și relevant este că a crescut în Fălticeni, unde a prins conturul muzical și uman pe care îl are astăzi. S-a mutat la București în 2010. A abandonat Design Industrial în Brașov pentru Facultatea de Filosofie din Iași, în 2007. Flou Rege s-a apucat de cântat în 2003. Determinarea a venit odată ce s-a conectat cu Pytt și DJ*Albu, dar din momentul în care s-a decis să facă asta, a știut că n-o să se mai lase niciodată. Influențat de mai marii genului, hip-hop-ul era cel mai important lucru din viața tuturor băieților care l-au înconjurat. În momentul în care s-au contopit ”brigăzile”, treaba a devenit serioasă. Pasiunea lui exacerbată pentru muzică a fost împărtășită de mulți care l-au stimulat la rândul lor, dar nu s-a limitat decât la rap, ci recunoaște că îl fascinează și jazz, soul și muzica clasică.

Flou Rege aspiră multă informație și e interesat de orice a însemnat groundbreaking – chit că era vorba de istorie, literatură, fizică, filosofie sau artă. Toate crezurile lui sunt exprimate cu respect și pertinență în muzica sa. Pentru că Flou e fix omul care nu se poate ilustra decât prin muzică, drept pentru care e evident că simte să se lase modelat de fiecare beat pe care dă.
Dacă ar avea o superputere, Flou Rege ca erou ar vrea ”energie gratis pentru toți”. Își imaginează să circule informația liber și i-ar plăcea să spargă tiparele din comunicare, la fel cum ar anula și toate formele în care se poartă războaie.
Dacă nu ar mai face muzică, ar studia și probabil explica situații istorice raportate la geografie într-o axă culturală și ideologică.
Numele i se trage de la patru versuri: ”Un nou caiet, o nouă viață începe / Scuip mic-ul ăsta ud când se lasă rece / Preiau cuvântul din stări de veghe-i lege / Din străzi și cartier, De vreme Flou Rege” (extras din Mic-ul Ud).
Flou Rege lucrează momentan la un nou album.

https://www.facebook.com/FlouRegeOficial
http://www.youtube.com/user/FlouRegeOfficial