Jo.E

DJ set

 14 iunie | Scena Tiab | 21.00 – 22.30
La inceput Jo.E a privit muzica si mixatul doar ca pe o joaca, totul rezumandu-se la a performa pentru prieteni la petreceri, insa, cu trecerea timpului el a capatat o adevarata pasiune pentru muzica.
In 1999 Jo.E a inceput sa lucreze ca producator pentru Radio Mix FM Bucuresti, locul in care intalneste pentru prima data un echipament profesional. Avand mai multe colaborari cu radiouri si cu studiouri de productie audio-video, el realizeaza ca tot ceea ce parea sa fie un hobby se transforma in realitate iar in prezent sunetul devine pasiunea si munca lui.
Dupa o perioada de cautare continua a stilului care sa i se potriveasca cel mai bine, ca DJ se concentreaza acum pe Afrobeat, Latin beats si Funk, abordarea altor genuri muzicale nefiind exclusa pe viitor.
In 2009 si-a inceput propriul proiect radio “Groove On”www.grooveon.ro , transmitand live audio si video din studioul pe care l-a creat in Bucuresti. Si-a dedicat tot timpul pentru a veni cu idei creative si pentru a prezenta un concept unitar care sa imbine emisiuni diferite in fiecare zi a saptamanii, iar rezultatele se dovedesc a fi pe masura muncii sale.

http://www.grooveon.ro/profile/joee
http://www.facebook.com/Jo.E.on.groove
http://www.mixcloud.com/joee_cretz