LOUNGERIE II

Live

14 iunie | Scena Live | 18.00 – 19.00
Un singur colectiv si mai multe proiecte. Loungerie II (pronuntat englezeste) este una dintre expresiile muzicale pe care le produc tinerii din colectivul muzical de cool-haters ABATOR INDUSTRIES (Tunesinnaourheads, Ualvarin vs. Seibartut, The Shape of Moombathon, Ualvarin vs. Seibartut, Tyrannosaurus Jazz).
Daca fiecare proiect muzical are o alta directie si o alta personalitate centrala, LOUNGERIE II este proiectul feminin, spatiul YIN, jazzy al acestui colectiv.
Loungerie II a aparut in august 2011, gasindu-si echilibrul in actuala formula kraut.
Proiectul este intiativa vocalistei Miss Tincea (Andreea Tincea). Piesele sunt compozitii originale, orchestrate de instrumentistii alaturi de care canta.
Incepand cu 2011 trupa este activata de o chimie speciala, care nu poate fi numita decat FUZIUNE: pastreaza un miez de muzica lounge jazzy, pe care il completeaza doar polul schizoid al experimentului punk si infuziile de noise, spoken word, rock. La fel ca soparlele lounge, muzica produsa de acest proiect nu isi propune sa reconforteze, ci sa traverseze emotii.
Formula actuala este compusa din Voce (Andreea Tincea), Chitara (Catalin Lungu), Tobe (Daniel Iliescu), Chitara 2 (Dan Michiu), Voce 2 si spoken word (Andrei Bucureci), Bas (Doru Boeriu).

In decursul primului an de la lansare trupa a reusit sa se autosutina prin concerte si evenimente saptamanale, in spatii cat mai diferite ca deschidere culturala: de la scene de teatru, la muzee de arta contemporana, de la scene in parc, la salonul oficial al Casei Regale, de la festivaluri de jazz care au facut istorie, la concerte improvizate in galerii de arta. LOUNGERIE II inseamna in primul rand experienta live a unui boom de pasiune.

In octombrie 2012 trupa a aniverseat un an de la primul concert, lanseand si primul EP.

Linkuri:
https://soundcloud.com/loungerie-2
https://www.facebook.com/LoungerieII