Mighty Boogie

DJ set

 15 iunie | Scena Tiab | 20.00 – 21.30

Mighty Boogie sau Haidu Bogdan pe numele său adevarat vine din Timișoara și este un artist român cu vechime în zona muzicală autohtonă. Influențat de evenimentele muzicale din Timișoara de la începutul aniilor 2000 organizate de pionieri ai genului precum AnonimTM și TMBase, își manifesta dragostea și curiozitatea pentru muzică prin achizitionarea unui set de pickupuri. În mod natural, începe să colecționeze vinyluri cu muzică reggae, hip hop și drum and bass.


Cariera sa de Dj o începe în 2003 alături de primului soundsystem de reggae din România, ”Fiyah Burn Sound” avîndui colegi pe Injectah și General Trix.
Stilul unic de a combina reggae, jungle și dubstep le aduce colaborări și participări atât pe plan local cât și internațional.
Remarcat și promovat de Arena DnB din București, Mighty Boogie ajunge să participe la unele din cele mai importante evenimente de muzică electronică de la noi din țară și împarte scena cu nume precum Benny Page, Danny Byrd, Black Sun Empire, Sukh Knight, Cheff, Subscape, Emalkay, Mungos HiFi, Vibronics, Radikal Guru, lista continuînd cu multe alte nume mari din industrie.

În 2010 se apucă de produs muzică iar în 2012 participă pentru a doua oară la prestigiosul festival de muzică și cultura bass & sound system Outlook din Croația. 2012 este anul de debut ca producător lansînd ep-ul "Dance get serious" la VIM Records, urmat în 2013 de un nou EP "Riding the champion sound".