Norzeatic + Live band

Live

15 iunie | Scena Live | 18.30 – 19.30

Norzeatic s-a lansat la mijlocul anilor ’90 sub pseudonimul Vexx, activând ca MC/rapper/poet urban în proiecte precum Sindicatul R.A.N./S., Methadon 3000 sau Blanoz şi în colaborări pe scenă sau în studio cu mulţi artişti de hip hop, jazz, muzică experimentală sau electronica.
Proaspăt pe noul mileniu şi cu un nou alias, a înfiinţat alături de Rusu şi Flore grupul de hip hop-jazz Norzeatic şi Khidja. Au urmat numeroase concerte în această componenţă, precum şi în formula Norzeatic şi Khidja Live Band, cu invitaţi din sfera jazzului nou autohton precum Tavi Scurtu, Iordache, Electric Brother, Vlaicu Golcea sau Florian Mikuta.
Alături de Khidja şi de colaboratorii din live band, a înregistrat şi a lansat independent albumele Aici acum (2010) şi Caravana PM-AM(2012).
În paralel, Norzeatic a dezvoltat un proiect solo, apărând în recitaluri a capella sau cu producţie instrumentală proprie. În toamna anului trecut a lansat albumul de debut solo – Exerciţii pe ritm de pace, urmând un turneu de 15 concerte în ţară – Turul Păcii. Din 2013 Norzeatic susţine constant concerte, singur sau împreună cu live band-ul (membri ai trupei Avant’n’Gard şi bateristul Tavi Scurtu).

Norzeatic Live Band într-o formulă ad-hoc, 50% Bucureşti / 50% Timişoara:

Norzeatic - microfon / electronice
Mihai Balabaş - chitară / electronice
Anghel Mailat - bas
Tavi Scurtu – baterie

Facebook: https://www.facebook.com/pages/Norzeatic/124885517531475?fref=ts