Tremour

DJ set

 16 iunie | Scena Tiab | 16.30 – 18.00
DJ cu peste 10 ani de experienta, e intotdeauna pregatit sa zdruncine publicul in cel mai ordonat mod, cu omogene, coerente, pline de bass indiferent de BPM.

Pe langa faptul ca este si organizator de evenimente in cadrul Ghost Town Events, Tremour a fost invitat sa mixeze alaturi de nume grele ale scenei Drum & Bass si Dubstep (Doctor P, Psychofreud, Balkansky, Konspirator, Ed Solo, Alix Perez, Flux Pavilion, Rockwell, Coki, 16 Bit etc.) dar si alaturi de artisti polivalenti (JFB, Beardyman, Krazy Baldhead, DJ Yoda, Mr. Woodnote, Dub FX etc.)

In 2011, a avut prima aparitie inafara tarii, in cadrul celui mai cunoscut festival Drum & Bass si Dubstep din Bulgaria, “HMSU Open Air Festival”, alaturi de legendarul DJ Snow si prima doamna DropDread. In acelasi an, a participat in cadrul festivalului urban “Street Delivery”.

Ca si producator, este o prezenta constanta in emisiunea Zona Libera – Radio Guerrilla, a aparut in cadrul emisiunii produse de Notsocommon DJ la Dance FM si, in trecutul indepartat, pe One FM. A semnat coloana sonora a documentarului “Get Brighton Graffiti” – un proiect low-budget ce pune in lumina istoria si cultura Graffiti din Brighton, UK.

In 2012 a aparut si prima melodie semnata de Tremour pe CD – un remix creat pentru competitia Dvořák Remastered, organizat de Centrul Ceh, CD-ul fiind lansat de Local Records (link). In toamna a devenit co-producator al emisiunii “Muzik Radio Show” gazduita de Radio 3Net – Florian Pitis si, in acelasi timp, a schitat ce urmeaza a fi proiectul live al sau - Roţi Dinţate.

2013 va fi plin de melodii proprii, proiecte noi si colaborari.
Tremour:

FB: http://www.facebook.com/pages/Tremour/122895787768200
SC: http://soundcloud.com/tremour
MC: http://www.mixcloud.com/tremourmircea/