US

DJ set

14 iunie | Scena Tiab | 18.00 – 19.30

Us sau Robert Zaharia a inceput calatoria in lumea muzicii in anul 2008 ca o activitate conexa la cea de organizari evenimente in cadrul Kaya Foundation din Bucuresti.

Inspirat de dragostea pentru muzica si varietatea ei, fiecare set al lui are ca fundament muzica dub, roots si reggae, inca de la aparitie pana in zilele noastre. In functie de situatia si momentul alese, ritmurile de jazz, nu-jazz, afro beats, soul sau elemente mai noi ca dubstep, dnb, jungle, electronica nu lipsesc.

In acesti ani de activitate muzicala a inregistrat dese prezente in mai multe orase cum ar fi Tg Mures, Ploiesti, Sibiu, Cluj Napoca dar si in Bucuresti in cadrul unor evenimente precum Street Delivery, Best Fest, Noaptea Alba a Galeriilor, Romanian Paper Girl, One Love Festival, Psyhofreud ( NR), Brain Damage ( Fr), Dreadzone Soundsystem ( England), Panda Dub ( Fr), si numerosi altii.

Numele de Us ( noi, in engleza) vine de la credinta ca muzica e facuta pentru noi toti cu rolul de a ne bucura si de a aduce pozitivitate in vietile noastre.

http://www.mixcloud.com/Us/groove-on-radio-live-dub-mix/