VRT

DJ set

16 iunie | Scena Tiab | 19.30 – 21.00

VRT invarte muzici si creeaza good vibes de aproape 10 ani.
Debutul sau a avut loc in 2004 dupa ce, cu un an inainte, devenea co-fondator Synthplants Events, organizatie din care a facut parte pana in 2006 atat ca DJ cat si ca promoter.

Ca DJ, VRT a ajuns in scurt timp un nume prezent tot mai des in line-up-urile evenimentelor importante din tara. Stilul sau variat l-a adus pe scena alaturi de nume importante ca LTJ Bukem & MC Conrad, Roni Size & MC Dynamite, DJ Marky & Stamina MC, Aphrodite, Grooverider, Electrosoul System, Drumagick, Subwave, D Kay & MC Wrec, Dj Fresh, Concord Dawn, Unkwnon Error, The Quemist, Camo & Crooked, Aquasky, General Midi, A-Skillz, Gramophonedzie, Kasper Bjorke, Oliver Koletzki, Eliphino, Glass Candy sau celebra trupa Gus Gus la J&B Start A Party (Castelul Cantacuzino Busteni).

Prezenta sa pe scena s-a facut simtita de-a lungul timpului si in cadrul unui numar mare de festivaluri din tara ca Peninsula Felsziget (Targu Mures), AnonimTM 48H (Timisoara), Delta Music Fest (Sf. Gheorghe), Arigato (Codlea), ArenaDnb Summer Fest (Bucuresti), Primul Fir de Nisip (Vama Veche), One Love Festival (Comana).

Desi Drum and Bass-ul este genul care l-a propulsat pe scena de muzica electronica autohtona, in prezent, VRT este orientat catre sound-uri „four to the floor”, cu diferite infuzii, care dau seturilor sale o amprenta unica.


www.facebook.com/VRTsPage
www.soundcloud.com/vrt
www.mixcloud.com/vrt